Potlogi.

LUPUL ISI SCHIMBA PARUL , DAR , NARAVUL BA ... !

DE O LUNA DE ZILE AM SESIZAT PE PRIMAR IN LEGATURA CU ILUMINATUL PROPRIETATILOR MELE DIN SATUL VLASCENI (comuna Potlogi), de 15 ani acesta functiona cu intrerupere din aparat in curte,ma ocupam de reparatii si nu au fost probleme cu functionarea continua. VICEPRIMARUL mi-a spus in urma cu aproximativ un an, ca VA LEGA ILUMINATUL PUBLIC la intrerupatorul central, de atunci NOAPTEA NU MAI ESTE LUMINA IN ZONA, mai mult PE ULITA UNDE ESTE CASA ILUMINATUL STRADAL FUNCTIONEAZA TOATA ZIUA , IAR NOAPTEA CAND SE APRIND BECURILE IN SAT LA MINE SE STINGE SI NU ARDE TOATA NOAPTEA, PENTRU CA DIMINEATA SA SE APRINDA ... iata cum ESTE respectat CONTRIBUABILUL IN COMUNA POTLOGI jud.Dambovita .... mai multe amanunte in blogul barbu-florea.ablog.ro . EX. :

"" L U S T R A T I A ""

= DACA DORIM INLOCUIREA SISTEMULUI COMUNISTO-NEOCOMUNIST =


I n documentele anterioare, am aratat, parerea mea despre " schimbarea , absolut necesara, pentru o noua ordine " in Romania si pentru poporul Roman, care dupa 55 de ani de comunism si 21 de ani de neocomunism, au ajuns la limita " de a fi sau a nu fi " , ca tara suverana si popor liber pe pamantul stramosesc.
Romania in ultimii 76 de ani a fost si este condusa de comunistii impusi de sistemul comunist sovietic si de urmasii lor , fideli " o minoritate " , care a reusit sa distruga si sa imprastie valorile materiale si umane, ale neamului romanesc, in majoritatea lui, prin dezbinare, coruptie, tradare, traffic de influienta, mita politica - electorala - sociala s.a. .
Urmeaza in anul 2012 " Alegerile Locale si Parlamentare " , pentru mine este clar si ar trebuii sa fie si pentru dumneavoastra " majoritatea romanilor din tara si din diaspora emigrarii " , ca nici una dintre " anterioarele si actualele elite politice " alesii si numitii lor, in orice combinatie (care a fost sau nu incercata), nu va reusii sa schimbe in " bine " acuala situatie a tarii si a poporului roman, in primul rand pentru ca aceste elite sunt " frati de furaciune si tradare " din perioada de mai sus. Este nevoie ca viitoarele alegeri, sa aduca tarii O PUTERE MAJORITARA , fara compromisuri si aliante in formarea majoritatii parlamentare si a guvernului, ca pana acum, O OPOZITIE INOITA , din care sa nu mai faca parte ANTERIORII si ACTUALII - alesii si numitii lor, care au generat cele doua PERIOADE DE TRISTA AMINTIRE - comunista si neocomunista.
Solutia acestei schimbari, este " LUSTRATIA " adica " cei care au fost alesi sau numiti, sa nu mai fie alesi sau numiti " , in functii publice, pe timp de cel putin 10 (zece) ani, timp in care sa fie la dispozitia " JUSTITIEI LUSTRATE ", masura impusa de " SITUATIA DEZASTROASA " in care a ajuns Romania , o tara daruita de Dumnezeu cu atatea resurse naturale si un popor , in majoritatea lui harnic, educat, onest, patriot si de sine statator de-a lungul istoriei, sub conducerea si administrarea lor .
In functie de conditiile concrete nationale, chiar internationale si de reactia partilor = MINORIRARA si MAJORITARA = care acum au devenit " clase sociale antagonice " ... LUSTRATIA poate fi :
- A - Lustratie Revolutionara - ratata dupa 1989 ... este vorba despre " Proclamatia de la Timisoara - punctual 8 "
- B - L ustratie Legislativa - deasemenea ratata (interesat) dupa 1989, prin tradarea si tergiversarea, in Parlamentele Romaniei de pana acum, a " Proiectului Legii Lustratiei " , initiat de revolutionari in 1989, si inaintat Parlamentului de Sergiu Nicolaiescu, Mona Musca s.a. . Care a trecut (GREU) de Senat, in 2006, de Camera Deputatilor in 2010 si ANULATA , ca neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala, inainte de Promulgare, tot in anul 2010, pentru ca sa nu fie un precedent periculos , pentru sistemul corupt anterior si actual din Romania, legea ne mai fiind de actualitate, deoarece se referea la perioada de dinainte de 1989 .
- C - Lustratie Electorala - care nu trebuie ratata la alegerile viitoare, fiind singura posibilitate democratica si pasnica, prin care se poate realiza schimbarea COMPONENTEI structurilor puterii, opozitiei, celor trei puteri ale statului, administratiilor locale si centrale s.a., spre o noua ordine dreapta, echitabila, nationala, demna, si nu in ultimul rand competitiva, cu valorificarea tuturor resurselor tarii , numai in interesul poporului Roman in totalitatea lui, fara discriminare.
Ca urmare , in concluzie " CETATENII ROMANI CU DREPT DE VOT - UNITI " reprezinta " ADEVARATA PUTERE " a statului Roman ... si daca traiti greu, a-ti fost furati,umiliti, marginalizati, saraciti, fara locuri de munca sau prost platite, nevoiti sa emigrati, cu copii si batranii batjocoriti de asistenta sociala si medicala, lipsiti de cele mai elementare conditii de viata si securitate, fiind supusi unui perfid si continuu genocid, schimbati-va viata prin LUSTRATIE ELECTORALA .

Doamne lumineaza-i si ocroteste-i pe Romanii ... !
Din tara si din diaspora disperarii ... !

Barbu Florea

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PotlogiPagina in care spui si gasesti totul despre Potlogi

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Pregatire pentru frauda la referendum

Astazi 24 iul 2012,in satul Vlasceni comuna Potlogi la ora 10:30 soferul cu microbuzul B25DMX... citeste mai mult

Bonuri fiscale

In magazinul lui Constantin Nicolae nu se dau bonuri fiscale. citeste mai mult

LUPUL ISI SCHIMBA PARUL , DAR , NARAVUL BA ... !

DE O LUNA DE ZILE AM SESIZAT PE PRIMAR IN LEGATURA CU ILUMINATUL PROPRIETATILOR MELE DIN SATUL... citeste mai mult

toate stirile
PotlogiIntra acum!

Poze din Potlogi

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Domnul Lupu nu e Lupu ... ci ... Catrina Nicolae - primar nonstop

BUNUL DUMNEZEU a aratat prin “ DOCTRINA POPULARA COJOCARU “
si mai ales prin cartile “ MERITOCRATIA “ si “ MERITOCRATIA SI MERITOCRATISMUL “ scrise de Laurentiu Primo “ LUMINA DE URMAT PENTRU IZBAVIREA NEAMULUI ROMANESC “ aflat acum la “ GREA CUMPANA – AMIN “

Pe parcursul a circa 5 (cinci) ani, din 2008 si pana in 2013, vazand cu ochii naturali si ai mintii, dar mai ales intelegand, odata cu trecerea timpului si parcurgerea diversiunilor si experimentelor de cobai, la care am fost supusi in ultimii 24 de ani “ MAREA TRADARE A ROMANIEI si a POPORULUI ROMAN “, incepand cu “ marea revolutie-lovitura de stat “ din decembrie 1989, am incercat sa imi explic si sa luminez cu puterile mele modeste “ DRUMUL GRESIT PE CARE A FOST ARUNCATA NATIUNEA ROMANA “ si caile de urmat pentru reparatie sociala, umana, morala, economica si chiar politica, in ultmii 10 (zece) ani dupa 14 (patrusprezece) ani de balbaiala si dezmeticire din “ ABUREALA COMUNISTA SI NEOCOMUNISTA “ ce sa-a instaurat abuziv la putere in Romania, situatie ce am simtit-o “ INCOMPATIBILA “ cu mintea, intelepciunea, educatia si bunul simt romanesti, pe care mi le-am insusit de la parintii si bunicii mei si de la societate, ca fiu de taran Roman, de pe plaiurile dambovitene (Potlogi Dambovita , cu casa in vecinatatea Palatului Brancovenesc).
De mic copil am fost fascinat de povestea, eroismul, patriotismul si sacrificiul pe Altarul Tarii Romanesti, al domnitorului Constantin Brancoveanu si familiei sale, care a ctitorit in timpul domniei, in comuna Potlogi, un palat asemanator celui de la Mogosoaia, tot, pe malul unui rau de campie, caruia i se spune pe la noi, Apa Rece, care candva probabil ca a fost un brat natural sau artificial al raului Sabar sau Rastoaca, cum ii mai spun localnicii. Adevar este ca la marginea zidurilor “ Palatului Brancovenesc “ erau cand eram copil doua lacuri, unite, de un paraias numite “ Lacurile Gherghina “, destul de largi si de adancimi medii si progresive de la mal, in care ne scaldam vara, noi copii satului ce locuiam in vecinatate, ceilalti fiind mai aproape de Sabar sau de Arges, iar iarna mergeam cu saniile sau cu patinele improvizate, parca ma si vad cu o patina legata de piciorul drept cu sfoara, pentru ca doua patine nu am avut niciodata.
Dar m-am indepartat de subiect, din dorinta de a arata de unde mi se trage acest “ cult al bunului simt, simt al dreptatii si al patriotismului, care nu m-au parasit niciodata si chiar ma fac sa fiu mandru de originea si neamul meu romansc. Deaceia probabil in anii de dupa asa zisa revolutie, prin calitatea de director al SC IF-TRANS SA Buftea nu am acceptat, curtat fiind, sa fiu “ membru al tradarii, prin FSN-ul criminal “ si mai mult nu am acceptat ca imputernicitii statului si cenzorul sa fie numiti de acest “ prepartid ticalos “, nominalizand in aceste functii .... restul in www.barbu-florea.ablog.ro

 

Owning Chanel design

Owning Chanel designer label hagnabds may be a measure which a lovely lovely lady has fantastic taste in fashions and is no stranger to the latest progress in fashion. It will not represent ones own, these products of course stand the house of more durable quality and design fineness, with businessmen swearing inside their lives because hagnabds might easily exist check of your and therefore widespread start using. The most suitable matter within the manufacturing most typically associated with Chanel purses and purses, and the stores themselves demand to pass accurate quality laboratory tests to ensure that however these are suitable for building up these chicks accessories. It's no surprise that they are at high think not only by fashion designers and celebrated public figures across the globe, but also purveyors considered one of durable manufactured goods that respect so many people of hard wearing fashion and funky chic.