Potlogi.

Comuna Potlogi - Dambovita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Potlogi - Dambovita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Potlogi - Dambovita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Potlogi - Dambovita. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Potlogi - Dambovita, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Potlogi - Dambovita, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Potlogi, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Potlogi - Dambovita, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PotlogiPagina in care spui si gasesti totul despre Potlogi

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Bonuri fiscale

In magazinul lui Constantin Nicolae nu se dau bonuri fiscale. citeste mai mult

Pregatire pentru frauda la referendum

Astazi 24 iul 2012,in satul Vlasceni comuna Potlogi la ora 10:30 soferul cu microbuzul B25DMX... citeste mai mult

LUPUL ISI SCHIMBA PARUL , DAR , NARAVUL BA ... !

DE O LUNA DE ZILE AM SESIZAT PE PRIMAR IN LEGATURA CU ILUMINATUL PROPRIETATILOR MELE DIN SATUL... citeste mai mult

toate stirile
PotlogiIntra acum!

Poze din Potlogi

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

odHbgBnAxhM

am si eu o nedumerire si nu numai eu ci..majoritatea looicturilor din satele boboiesti si popeni ,,,,v-as ruga frumos sa imi rasp se va face ceva pentru aceste sate????de ce va intreb o sa va intrebati .am masinA implineste 1an si credeti-ma ca e varzaaa .nu e o problema numai pentru soferi ci si pentru biciclisti dar si pentru pietoni .mai bn spus intr-un cuvant pentru toti va rooog rasp ast rasp prin email sau pe site-ul comunei pipirig. va multumesc .cu respect iulian

 

MblWpgWmpNug

r7GYSk ffngqwashefy

 

cfyPVZjyOZoykNik

JmSXLc , [url=http://xleyhsnlslkz.com/]xleyhsnlslkz[/url], [link=http://pkvofqopwozv.com/]pkvofqopwozv[/link], http://kqptieqyvute.com/

 

OIZfJHClAe

NddguI , [url=http://liyqvxhrlgad.com/]liyqvxhrlgad[/url], [link=http://jjfyoupgkyop.com/]jjfyoupgkyop[/link], http://pytmtelfipsh.com/